Breed assortiment Aquaria

We hebben verschillende Diversa aquariums in voorraad, heeft u liever een aquarium met een rechte front of toch een bow front en kiest u dan voor led of gewone verlichting? U kunt altijd advies aan ons vragen, maar het gaat vooral om wat u mooi vindt. 

voorbeeldfoto

Dit is een leuk nano led bakje Verkrijgbaar in 10 ,20 of 30 cm

PREMIUM JAPANS VISVOEDING VOOR KOI, VIJVERVISSEN, TROPISCHE VISSEN EN ZEEWATERVISSEN.

Japan is bekend om de hoge kwaliteit Koi en aquariumvissen. Het houden van vissen in een vijver of aquarium is meer dan een hobby, het behoort tot de Japanse cultuur. Hikari heeft al meer dan 140 jaar ervaring op het gebied van kweken van siervissen en Koi. Maar ook het produceren van visvoer in eigen fabrieken en onderzoek naar de natuurlijke eetgewoonten en voedselbehoeften van zoet- en zee­water­vissen.
Het voer wordt natuurlijk ook gebruikt in de eigen kwekerijen, zodat we het resultaat meteen kunnen ervaren. Hikari biedt diverse soorten visvoer, elk met unieke eigenschappen waardoor ze gemakkelijk geaccepteerd worden door het soort vis waarvoor ze ontwikkeld zijn. Dankzij deze aandacht voor details, kunt u er zeker van zijn dat uw keuze zelfs door de meest kieskeurige eters snel de voorkeur zal krijgen.

Afdeling Aquaria 

Vissen

Een inkijkje in een gedeelte van de vissen die wij hebben zwemmen. 

Elke week vers levend visvoer 

diepvries visvoer altijd voorradig