Informatie over het assortiment vogels

Witte molen: Puur 

De basis van Puur bestaat uit natuurlijke producten. Het is een zeer rijkelijke en gevulde mengeling voor uw vogel.  

Beaphar 

Wij hebben volledige- en aanvullende voeding van Beaphar. 

CeDe

Nutribirds

Zelf verpakt voer

Onze zaden zijn  goed en voordelig

Voederhuizen voor de buitenvogels

We beschikken over een aantal voederhuizen voor buiten. 

Nutri-Berries

Nutri-Berries voor papegaaien zijn ontwikkeld om het beste van twee werelden te combineren: uitgebalanceerde voeding die smaakvol is en leuk om te eten. (let op dit is geen hoofdvoer)

Nutri-berries zijn met hun ronde, bes achtige vorm en ruwe buitenkant zeer geschikt om door uw papegaai te worden vastgehouden en uit elkaar getrokken te worden. Een simpele maar effectieve manier om gezonde poten en klauwen te stimuleren, evenals het werken met de tong en bek.

De zaadjes en granen die gebruikt worden voor Nutri-berries worden eerst gedopt en daarna omhuld met vitaminen, ge chelateerde mineralen en aminozuren die de voedingsstoffen precies laten waar ze horen: in elke hap die uw vogel neemt. Nutri-Berries voor papegaaien bevatten ook 16.5% pellets die zijn samengebonden met voedzame ingrediënten. Daarnaast bieden ze uitgebalanceerde omega 3 & 6 vetzuren die het immuun systeem van uw vogel optimaliseren. Dit resulteert in gezonde huid en veren. De voeding wordt op natuurlijke wijze geconserveerd en is vrij van kunstmatige kleurstoffen. U kunt ze dus met een gerust hart aan uw papegaai geven.

* Uitgebalanceerde omega 3 & 6 vetzuren.
* Geen kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen toegevoegd.
* Gemaakt in de Verenigde Staten door The Lafeber Family Farm
* Kan aangeboden worden als complete voeding of gezonde snack.
* Koel en droog bewaren, buiten het bereik van zonlicht.