pluimvee

Houdt uw kippen actief !  Van nature besteden kippen 60 tot 90 procent van de tijd aan het zoeken naar voedsel. Een scharrelkip is daar ongeveer de helft van de tijd mee bezig. Kippen die worden gehouden in een hok met ren hebben minder vrije uitloop en ruimte om te scharrelen. Kippen gehouden in een ren moeten we ondersteunen om voldoende actief te blijven om zo verveling  en daardoor verenpikken tegen te gaan. De volgende functionele, maar vooral ook lekkere snacks houden uw dieren actief en zorgen voor de nodige afleiding

Teurlings gedroogde meelwormen zijn een ware traktatie voor diverse vogels en kippen. Het is rijk aan dierlijke eiwitten en daardoor een hoogwaardige voeding voor zowel vogels als kippen. Tevens is het de ideale snack voor kippen!

insectenmix is een ware traktatie voor uw (kriel)kippen en sierhoenders. Een gevarieerde mix van gedroogde insecten met een hoog proteïnegehalte. Met gepofte rijst als verantwoord extraatje. Teurlings Insectenmix ondersteunt de groei van uw dieren en draagt bij aan een voorspoedige rui, maar is bovenal leuk om te geven. 

Gevarieerd ruwvoer voor kippen. Luzerne met tuinkruiden voorziet in de behoefte aan ruwe vezels en bevordert de darmwerking en darmflora van kippen en ander pluimvee (zoals kwartels, fazanten, eenden en ganzen).

Door dagelijks ruw voer aan te bieden leren jongen dieren om te scharrelen;  De kruiden maken de mix bijzonder gevarieerd (kippen houden van variatie),  smakelijk en bevorderen een goede algehele gezondheid

Teurlings vlokreeftjes (gammarus) zijn een ware traktatie voor uw (kriel)kippen en sierhoenders. Een uitstekende aanvulling op de dagelijkse behoefte aan dierlijke eiwitten, maar bovenal een lekkernij voor uw kippen en sierhoenders. 

Nieuw in het assortiment! 

Hobby first farm lijn